Camembert w panierce

Szybsze niż zupa z torebki. Jako ciepła przekąska albo zamiast letniego obiadu czy kolacji. Pyszne, nie napycha a tuczy jak golonka 😉

Camembert w panierce

  • Czas przygotowania:
  • Czas gotowania:
  • Total time:
  • Yield: 2
  • Poziom trudności: łatwe

Składniki:

  • 2 serki typu camembert
  • 1 jajko
  • 2 łyżki bułki tartej
  • 2 łyżki konfitury z żurawin
  • 2 łyżki oleju

Przygotowanie:

  1. Serki panierujemy w roztrzepanym jajku i bułce tartym i smażymy na oleju na złoto. Wykładamy na talerz dodajemy konfiturę z żurawiny. Podajemy z grzankami z białego pieczywa i zieloną sałatą.

Published on by

Comments

comments

Tagi: , ,

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *